FAQ

Hvordan sendes mine smykker?
Alle pakker sendes med trackingnummer og leveres med dao. Du kan vælge at få din bestilling leveret til en pakkeshop eller til din private adresse, hvor den vil blive leveret i din postkasse eller brevsprække. 
Bor du i eller i nærheden af Aarhus kan du gratis hente og returnere dine smykker på nedestående adresse: 
Dims Studio
Guldsmedgade 34
8000 Aarhus C 
Hvor lang er leveringstiden?
Vi forsøger så vidt muligt at afsende ordrer indgået inden kl. 11 på en hverdag indenfor samme dag. Ordrer foretaget efter kl. 11 afsendes den efterfølgende hverdag. dao har som udgangspunkt en leveringstid på 24 timer.
Dette betyder at din ordre leveres indenfor 1-3 hverdage.
Hvordan betaler jeg for mine smykker?
Du kan betale for dine smykker med kreditkort, Google Pay, Apple Pay eller MobilePay. Vi accepterer Visa/Dankort, Visa, Mastercard, American Express og Maestro.
Hvad koster fragt og returfragt?
Fragt koster 40 kr. for levering til en Pakkeshop, 50 kr. for levering til en erhvervsadresse samt 60 kr. for levering til en privatadresse.
Bestilles der for over 500 kr. leverer jeg fragtfrit til din lokale pakkeshop. Returfragt kan købes gennem returportalen og koster 35 kr. I forbindelse med returnering af pakker refunderes fragtomkostninger ikke. 
Kan jeg købe smykkerne i en fysisk butik?
Smykkerne forhandles hos vores søsterbutik Dims Studio i Guldsmedgade 34 i Aarhus. Her kan du se og prøve alle smykker, ligesom du også har mulighed for at afhente eller returnere dine smykker her, hvis du vil spare fragten.
 Hvor lang tid tager det at modtage min ordre?
Vi bestræber os på at sende alle ordrer, der modtages inden kl. 12 samme dag, men ellers sendes de dagen efter. Alle pakker sendes med GLS, som leverer størstedelen af deres pakker indenfor 24 timer. 
Kan jeg returnere mine smykker, hvis jeg ikke er tilfreds?
Ja, du kan returnere dine smykker inden for 30 dage efter modtagelsen, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Smykkerne skal returneres i deres originale emballage og i samme stand, som de blev modtaget. Du vil blive refunderet for den fulde pris på smykkerne eksklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger.
 Hvordan ved jeg, om smykket passer mig?
På hjemmesiden finder du en størrelsesguide til ringe, den anbefaler vi altid at du bruger. På alle andre produkter står der mål og længder. Hvis du stadig er usikker på størrelsen, kan du kontakte kundeservice, som vil være glade for at hjælpe dig.
  Hvilke materialer er smykkerne lavet af?
Alle smykkerne er lavet i Sterling sølv og belagt med en tyk belægning af 18 karat guld. Hvor det er muligt, er smykkerne stemplet med 925, som er det officielle stempel for sølv samt mit eget stempel GOIO, som er registeret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvor Goio Galore er medlem. 
Hvilken type sten anvendes til smykkerne?
Vi anvender primært zirkoner til vores smykker. Zirkon er en ædelsten, der både fremstilles naturligt og kunstigt (kubisk zirkonia). Kubisk zirkonia er en af de mest anvendte typer af sten i smykker på grund af dens hårdhed og ekstreme reflektion af lyset. Nogle af smykkerne i Beaded Beauties kollektionen indeholder halvædelsten. I produktbeskrivelserne kan du altid læse hvilken type sten der er anvendt til de forskellige smykker.  
Hvordan vedligeholder jeg mine smykker?
Vi anbefaler, at du opbevarer dine smykker i en smykkeæske eller smykkepose for at undgå ridser og skader. Du bør også undgå at bære dine smykker under aktiviteter, der kan skade dem, som f.eks. sportsaktiviteter eller rengøring. Du kan rengøre dine smykker med en blød klud og mildt sæbevand.
Hvor kommer navnet Goio Galore fra?
Goio Galore er en sammensætning af det internationale kunstsprog esperanto og engelsk. Goio betyder glæde på esperanto og Galore betyder et overflod, og det er netop det, vi ønsker at skabe med vores smykkeunivers - glæde i overflod.