Om Goio Galore

 

Goio Galore er en sammensætning af det internationale kunstsprog esperanto og engelsk, og betyder overflod af glæde. Og det er præcis, hvad jeg ønsker at skabe med mit smykkeunivers - en lille kapsel af glæde og glitrende magi i en travl hverdag. Smykker er prikken over i'et, der får dagligdagen til at funkle, og gør dit udtryk til noget ekstraordinært og helt dit eget ✨
 
Mine smykker
Goio Galores DNA kombinerer gode og holdbare materialer med funklende overdådighed. Smykkerne kan mixes på kryds og tværs, og derfor kan du også købe alle øreringe enkeltvist, så du kan sammensætte dit eget unikke look.
Jeg anvender udelukkende rene ædelmetaller og alle smykker er fremstillet i 925 sterling sølv forgyldt med en tyk og slidstærk belægning af 18 karat rent guld. Det betyder, at dine smykker vil bevare sin smukke glans og farve i mange år, hvis blot du passer godt på dem og følger mine råd til opbevaring og anvendelse.
Smykkerne i min Beaded Beauties kollektion er sammensat af glasperler, ferskvandsperler, halvædelsten, muslingeskaller og zirkoner, og er skabt med en stor portion kærlighed i mit lille værksted i Aarhus.
 
Mine smykker er stemplet 925, hvilket er det faglige stempel for sterlingsølv. Dette stempel kan jeg bruge, da jeg er medlem af den danske Ædelmetalkontrol. Foruden dette stempel, bærer de af mine smykker hvorpå det er muligt, mit personlige brandstempel GOIO, som er registreret af dansk ædelmetalkontrol.
Om mig
Jeg hedder Ida og er 25 år gammel. Lige siden jeg var lille, har jeg elsket alt hvad der glimter og glitrer, og siden 2018 har jeg skabt og solgt håndlavede perlekreationer bl.a. via Instagram.
I 2021 startede jeg ifm. min uddannelse i praktik i interiør- og livsstilsbutikken Dims Studio i Aarhus. Her lærte jeg Kim og Anne, der sammen ejer butikken, at kende, og vi opdagede, at vi udover at have en fælles passion for farvestrålende dimser, også har en fælles passion for smukke smykker. 
Som puslespilsbrikker der passer sammen, tog ideen form; vi skulle i fællesskab skalere mine perlesysler, og i 2023 så Goio Galore dagens lys. Vi har tre forskellige profiler, og mixet af vores forskellige kompetencer gør fundamentet i Goio Galore solidt.  
 Jeg håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i mit unikke udvalg af kvalitetssmykker, mixe og matche på kryds og tværs og få dine gyldne og glitrende smykkedrømme opfyldt 💞