Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Dims Studio
c/o Goio Galore ApS
Langelandsgade 121, st
8000 Aarhus

CVR nr.: 38025325

Telefon: 20897642

Mailadresse: hello@goiogalore.com

Betaling
Vi modtager betaling med kreditkort og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.
Goio Galore benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering
Vi forsøger så vidt muligt at afsende ordrer indgået inden kl. 11 samme dag, ordrer foretaget efter kl. 11 afsendes den efterfølgende hverdag. Fri fragt ordrer sendes til din lokale pakkeshop.
Alle pakker sendes med trackingnummer og leveres med dao. dao har som udgangspunkt en leveringstid på 24 timer.
Dette betyder at vi leverer vores ordre inden for 1-3 hverdage.

Reklamationsret
I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale, afvigelser fra design og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hver sag afgøres altid individuelt.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Forkert håndtering indebærer for eksempel forkert opbevaring, der kan give skade, forkert benyttelse af produktet i forhold til den tilsigtede anvendelse m.v.
Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Rimelig tid defineres som at være inden for de første 14 dage, efter at varen er modtaget, eller straks efter at fejlen er opdaget. Går varen i stykker på trods af korrekt håndtering af produktet, gælder reklamationsretten. Vi vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Returnering skal aftales på forhånd. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, føres pengene tilbage til det kreditkort de er trukket på. 

Returret
Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag du modtager ordren. Returneringsomkostninger i forhold til fragt er købers ansvar, medmindre andet er aftalt. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. I pakken skal der vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelse om fortrydelse skal gives pr. mail. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse til os angående fortrydelsen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returpakker må ikke sendes til en pakkeshop, de skal sendes direkte til vores adresse.
Du bærer risikoen for beskadigelse af varen fra tidspunktet for varens levering hos dig, og til vi har modtaget den. Sørg derfor altid for, at få en kvittering for indlevering af pakken.

Returvarer sendes til følgende adresse:

Dims Studio
c/o Goio Galore
Guldsmedgade 34
8000 Aarhus C 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Udsalgsvarer, hvor der tydeligt er blevet gjort opmærksom på, at der ikke er fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at undersøge varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens stand og handelsmæssige værdi, når vi får varen retur. For at få hele købsbeløbet retur, er du derfor velkommen til at afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du beløbet, du har overført til os, retur med undtagelse af eventuelle fragtomkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes det købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke eventuelle fragtomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen af beløbet, indtil vi har fået varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret varen. 

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives via Klageportalen til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage via EU Kommissionens online klageplatform.